Retur

Retur & Schimb

Politica de retur si schimb

10.1. Potrivit OUG nr. 34/2014, cumparatorul are dreptul ca in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returneze produsul / produsele comandat(e). Cumparatorul se obliga sa notifice Anuca.ro  in scris, prin email contact@anuca.ro, asupra intentiei de a returna produsul / produsele achizitionat(e), fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. In caz contrar, Anuca.ro poate refuza returul produsului / produselor.

10.2. Anuca.ro are obligatia sa returneze contravaloarea produsului / produselor in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor returnat(e).

10.3. Informatiile necesare care trebuie furnizate pentru retur:

 • nume, prenume
 • adresa postala
 • adresa de email
 • numarul de telefon
 • numarul comenzii
 • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar)
 • motivul returului (optional; informatia va fi folosia pentru imbunatatirea serviciilor).

10.4. Costul expeditiei produselor returnate este suportat in totalitate de catre client si nu de catre Anuca.ro. Va rugam sa notati ca nu oferim retururi gratuite. 

Adresa pentru trimiterea returului:

SC ANUCA CLOTHING BOUTIQUE SRL

Strada Maramuresului, nr. 8, Alba-Iulia, Jud. Alba

Daca doriti sa returnati coletul prin serviciile noastre de curierat, va comunicam procedura:

 1. Contactati curierul DPD de la care ati primit coletul si solicitati emiterea awb-ului pentru retur. Plata expeditiei se face de catre expeditor.
 2. Ambalati produsul intr-o punga distincta in asa fel incat awb-ul de la curier sa nu deterioreze ambalajul produsului.
 3. Cand ajunge curierul la dvs. va rugam sa oferiti coletul.

Taxa de retur perceputa este de 19 lei si se va scadea din valoarea sumei de returnat.

Va rugam sa trimiteti dvs. coletul prin orice alta firma de curierat.

10.5. (1) Suma aferenta returului va fi rambursata cumparatorului dupa cum urmeaza:

 1. a) pentru comenzile achitate prin ramburs: prin virament bancar.

(2) Rambursarile vor reprezenta pretul platit de cumparator, excluzand costurile de transport (cu exceptia articolelor defecte).

10.6. Produsul / produsele returnat(e) trebuie sa fie in aceeasi stare in care a / au fost trimise de Anuca.ro, sa fie ambalat(e) in ambalajul original, etichetele de identificare sa fie atasate de produs(e) si sa fie insotit(e) de documentele originale. Anuca.ro nu isi asuma raspunderea pentru daunele aparute in timpul transportului si nici pentru produsul / produsele pierdut(e).

10.7. La returul produsului / produselor, Anuca.ro realizeaza o verificare a starii acestuia / acestora si decide asupra restituiri contravalorii produsului / produselor.

10.8. In conformitate cu legea in vigoare, Anuca.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor precum cele:

 1. Deterioarate 
 2. Desigilate de cumparator
 3. Care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii si / sau din motive de  igiena

10.9. In cazul in care la livrare cumparatorul constata ca produsul / produsele este / sunt nefunctional(e) sau prezinta vicii de fabricatie, cumparatorul poate cere inlocuirea acestuia / acestora sau returnarea imediata a sumelor deja incasate de Anuca.ro, fara alte despagubiri. In acest scop, cumparatorul trebuie sa notifice in scris Anuca.ro, prin email contact@anuca.ro, in termen de 48 de ore de la primirea comenzii.10.10. In cazul in care marimea nu este potrivita, sau se doreste un alt produs in locul celui achizitionat, schimbul produsului comandat se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Cumparatorul se obliga sa notifice Anuca.ro  in scris, prin email contact@anuca.ro, asupra intentiei de a schimba produsul / produsele achizitionat(e), fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. In caz contrar, Anuca.ro poate refuza schimbul produsului / produselor. 

Iti trimitem coletul de schimb contra unei sume de 19 lei. Valoarea produsului achizitionat initial va fi scazuta din valoarea noului produs ales si coletul va fi expediat catre dumneavoastra. Contactati Anuca.ro la numarul de telefon 0740700322 pentru a efectua schimbul. 

Recomandarile Anuca.ro privind schimbarea produselor:

Daca te-ai decis sa schimbi produsul achizitionat, te rugam sa tii cont de urmatoarele aspecte:

 • Pentru a putea beneficia de drepturile de returnare, iti recomandam sa returnezi produsul in starea in care l-ai primit: in ambalajul original (cutie sau punga), cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, fara a interveni in niciun fel asupra acestuia, si sa ambalezi coletul corespunzator (in hartie sau nylon), inainte de a fi predat curierului.
 • De asemenea, pentru a evita refuzul cererii de returnare, este recomandat sa eviti returnarea produselor deja folosite sau deterioritate, deoarece, in acest caz nu sunt indeplinite conditiile de returnare, iar acest lucru va atrage dupa sine plata taxelor de curier dus-intors.