Termeni si conditii

Termeni Si Conditii Generale

Introducere

Site-ul https://anuca.ro apartine si este administrat de SC ANUCA CLOTHING STORE SRL, persoana juridica ce va fi denumita in continuare Anuca.ro.

Folosirea in orice mod a site-ului se supune Termenilor si Conditiilor Generale si implica acceptul explicit al acestora in versiune afisata pe site. Anuca.ro isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara preaviz.

 1. Drepturile de proprietate intelectuala

1.1. Continutul site-ului https://anuca.ro (precum: logo, simboluri comerciale, imagini, texte, grafice, elemente de grafica WEB, scripturi, softwear, orice informatie aflata pe acest site si accesata prin orice tip de echipament electronic sau transmisa cumparatorului de catre Anuca.ro prin orice mijloc de comunicare disponibil etc.) este proprietatea exclusiva a Anuca.ro si a partenerilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe, de legile privind proprietatea intelectuala si industriala si de orice alt act normativ incident.

1.2. Anuca.ro permite un acces limitat pe site, in interes personal. Actiuni precum reproducerea, vinderea, exploatarea etc. site-ului in orice mod si fara acordul Anuca.ro sunt strict interzise.

 1. Neangajarea raspunderii

2.1. Anuca.ro nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau email-urile trimise de la www.anuca.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Anuca.ro fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea / accesarea / vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

2.2 Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Anuca.ro.

Anuca.ro nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;

– neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Anuca.ro nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele Anuca.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.anuca.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Anuca.ro in lipsa unor acorduri ulterioare.

2.3. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu. Anuca.ro depune toate eforturile posibile pentru a afisa corect caracteristicile produselor, inclusiv compozitia si culorile acestora. Totusi, in functie de sistemul informatic al cumparatorului, fotografiile pot prezenta usoare diferente fata de produsele ce vor fi efectiv livrate.

2.5. Anuca.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii lor.

2.6. Anuca.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea, Anuca.ro nu raspunde pentru erorile de securitate ale serverului care gazduieste site-ul.

 1. Politica referitoare la protectia datelor cu caracter personal

3.1. Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul GDPR) si a legislatiei aplicabile in Romaniei privind protectia datelor cu caracter personal, Anuca.ro are obligatia de a prelucra datele personale furnizate de cumparator, in conditii de siguranta, in mod transparent si informat.

3.2. Anuca.ro isi rezerva dreptul de a modifica aceasta politica oricand, atunci cand apar modificari in activitatile prin care sunt prelucrate datelor cumparatorilor sau pentru a se conforma obligatiilor legale. Aceste modificari vor fi publicate pe site, motiv pentru care este indicat ca aceasta sectiune sa fie consultata periodic.

3.3. (1) ANUCA CLOTHING STORE SRL, persoana juridica romana, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J12/2435/2020, avand cod unic de inregistrare RO42922391, proprietara a site-ului https://anuca.ro, este operatorul datelor cumparatorului atunci cand prelucreaza datele acestuia cu caracter personal.

(2) Anuca.ro poate fi contactata oricand in legatura cu prelucrarea datelor personale, la adresa de e-mail contact@anuca.ro, cu mentiunea « in atentia Responsabilului cu Protectia Datelor ».

3.4. Anuca.ro colecteaza si prelucreaza doar datele necesare pentru a oferi cumparatorului un serviciu ireprosabil atunci cand plaseaza o comanda pe site-ul https://anuca.ro.

3.5. Datele cu caracter personal sunt colectate direct de la cumparator, prin urmare acesta are controlul deplin asupra informatiei pe care vrea sa o comunice.

3.6. (1) Completarea de catre cumparator a formularului de pe site, la momentul plasarii unei comenzi, si / sau a crearii unui cont de client echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca datele astfel introduse sa fie incluse in baza de date a https://anuca.ro si prelucrate de Anuca.ro si de colaboratorii sai (IT, contabilitate, curierat etc.).

(2) Cu titlul de exemplu, cand cumparatorul plaseaza o comanda, Anuca.ro primeste urmatoarele informatii: produsele dorite, adresa de e-mail, numele si prenumele, numar de telefon mobil, adresa de livrare, metoda de plata etc.

(3) Refuzul furnizarii datelor solicitate la momentul plasarii comenzii, determina imposibilitatea onorarii comenzilor.

3.7. (1) Datele personale sunt prelucrate in urmatoarele scopuri:

 1. pentru prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
 2. pentru solutionarea anularilor sau a oricarei problemele legate de o comanda;
 3. pentru returnarea produselor conform prevederilor legale;
 4. pentru rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
 5. pentru a putea raspunde la intrebarile cumparatorului / potentialilor cumparatori in legatura cu o comanda sau cu produse de pe site-ul Anuca.ro;
 6. pentru transmiterea ofertelor personalizate, a informatiilor si a altor alerte cu continut comercial (newsletter);
 7. pentru crearea contului de client;
 8. pentru imbunatatiea serviciilor;
 9. pentru apararea intereselor legitime ale Anuca.ro si protejarea activitatii sale comerciale.

(2) Unele operatii, aferent scopurilor mentionate mai sus, sunt impuse de legislatia aplicabila, precum cea fiscala si contabila.

(3) Comunicarile de marketing se fac exclusiv in baza consimtamantului cumparatorului, exprimat la momentul abonarii la newsletter-ul Anuca.ro. Acordul poate fi revocat in orice moment, cu efect pentru viitor.

3.8. Anuca.ro stocheaza si prelucreaza datele cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

3.9. (1) Datele cu caracter personal nu vor fi transmise niciunei alte companii, persoane sau organizatii, sub rezerva apararii intereselor legitime ale Anuca.ro, a obligatiilor legale ce impun o astfel de comunicare si in cazul in care exista un acord al cumparatorului in acest sens.

(2) Anuca.ro depune eforturi rezonabile pentru a se asigura ca accesul tertilor, persoane juridice, la datele cumparatorului se realizeaza in conformitate cu prevederile legale.

3.11. Anuca.ro nu prelucreaza datele minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

3.12. (1) Ca regula generala, Anuca.ro stocheaza datele cu caracter personal ale cumparatorilor pana la indeplinirea scopurilor pentru care acestea au fost colectate, sau, dupa caz, atat timp cat cumparatorul are un cont de client pe site-ul Anuca.ro.

(2) Cumparatorul poate oricand solicita stergea anumitor date sau inchiderea contului. Aceasta solicitare va fi onorata, sub rezerva obligatiilor legale.

3.13. (1) Anuca.ro asigura securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

(2) Cu toate acestea, transmiterea informatiilor prin Internet nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de terti neautorizati. Anuca.ro nu poate fi tinuta drept responsabila pentru astfel de situatii, care nu intra sub controlul sau.

3.14. (1) Regulamentul GDPR prevede drepturile pe care le are cumparatorul in legatura cu datele sale personale.

Astfel cumparatorul:

 1. poate solicita accesul la datele sale;
 2. poate solicita corectarea greselilor;
 3. poate solicita incetarea sau se poate opune la prelucrarea datelor sale cu caracter personal;
 4. poate adresa o plangere autoritatii de supraveghere competente sau poate formula o cerere de chemare in judecata in fata instantelor;
 5. poate solicita stergerea datelor sale cu caracter personal;
 6. poate cere restrictionarea prelucrarii datelor sale;
 7. poate cere portabilitatea datelor sale.

(2) Pentru exercitarea drepturior sale, cumparatorul poate contacta Anuca.ro folosind datele de contact mentionate mai sus.

(3) Datele de contact ale autoritatii romane de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

Autoritatea Natonala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: 0318.059.211 / 0318.059.212

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

(4) Fara a afecta dreptul cumparatorului de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, Anuca.ro invita cumparatorul sa o contacteze in prealabil pentru solutionarea pe cale amiabila a oricarei probleme.

3.15. (1) Pentru o buna functionare, site-ul foloseste cookie-uri.

(2) Cookie-ul este un fisier de text de mici dimensiuni pe care un site il salveaza in calculatorul sau pe dispozitivul mobil folosit pentru a accesa respectivul site. Cookie-urile ajuta la retinerea, pentru o perioada de timp, a actiunilor si preferintelor cumparatorului, ca de exemplu limba, datele pentru conectare, optiuni de vizualizare, astfel incat nu mai trebuie reintroduse ori de cate ori cumparatorul revine pe site sau se navigheza de pe o pagina pe alta.

(3) Site-ul https://anuca.ro utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza web apartinand Google Inc., cu extensia “_anonymizeIp()”, adresele IP fiind prelucrate in continuare numai prescurtat, pentru a exclude o referire directa la persoane. Modulele cookies utilizate de Google Analytics permit analizarea accesarii site-ului.

(4) Cookie-urile pot fi controlate si / sau sterse. Pentru detalii, cumparatorul poate consulta site-ul www.aboutcookies.org. Cumparatorul are posibilitatea de a sterge toate cookie-urile din calculator si de a seta majoritatea browserelor ca sa blocheze plasarea acestora. Este posibil ca urmare a acestei operatiuni sa fie necesara o setare manuala a unor preferinte de fiecare data cand este vizitat un site. Exista si posibilitatea ca unele servicii sau optiuni sa nu functioneze.

(5) La momentul accesarii site-ului https://anuca.ro, se va afisa un banner informativ cu privire la folosirea cookie-urilor. Navigand in continuare pe site, cumparatorul isi exprima acordul pentru folosirea cookie-urilor, conform Regulamentului GDPR.

 1. Plasarea comenzii

4.1. Plasarea comenzii se realizează prin parcurgerea următorilor pași pe website:

 • Selectați produsele dorite și le adăugați în Coșul de cumpărături, cu un click pe butoanele „Adaugare în Coș” .
 • Dacă doriți să adăugați mai multe produse în coș, faceți click pe butonul „Continuă cumpărăturile”, dacă doriți să finalizați comanda faceți click pe butonul „Finalizează comanda”.
 • Pentru finalizarea comenzii, trebuie sa oferiti informatii de contact (numar de telefon sau email). In cazul in care aveti deja un cont creat pe site, va puteti autentifica pentru a completa automat adresa de livrare.
 • Introduceți adresa de livrare.
 • Livrarea se face prin curier.
 • Plata se face ramburs la primirea coletului sau cu cardul bancar Visa sau MasterCard.
 • Se completeaza adresa de facturare (daca este diferita de adresa de livrare).
 • Se finalizeaza comanda prin apasarea butonului “Finalizare comanda”.

4.2. (1) Indiferent daca alege sau nu sa creeze un cont de client, pentru plasarea unei comenzi pe https://anuca.ro, cumparatorul este obligat sa foloseasca o adresa de email valida sau un numar de telefon valid.

(2) Anuca.ro poate refuza comanda in situatiile in care constata folosirea de catre cumparator a unor informatii neconforme cu realitatea.

4.3. Prin plasarea comenzii, cumparatorul accepta fara obiectiuni acesti Termenii si Conditiile Generale de utilizare a site-ului, valoarea lor fiind aceeasi cu cea a unui contract valabil incheiat.

4.4. Din cauza timpului foarte scurt de procesare a comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra unei comenzii deja plasate.

 1. Pretul

5.1. Pretul final platit de cumparator este format din pretul produsului / produselor si costul transportului pentru livrare. Costurile pentru livrare sunt detaliate pe site inainte de plasarea comenzii de catre cumparator.

5.2. (1) Toate preturile aferente produsului / produselor comercializat(e) prin intermediul site-ului https://anuca.ro sunt exprimate in Lei si contin toate taxele aferente conform prevederilor legale in vigoare la momentul comercializarii acestuia / acestor.

 1. Modalitatile de plata si politica de livrare

6.1. Prin finalizarea comenzii cumparatorul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va fi raspunzator pentru orice consecinta cauzata de aceste erori (ca de exemplu, fara a se limita la comanda intarziata, transmisa gresit etc.). Cumparatorul este responsabil pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in formularul de pe site.

6.2. (1) Plata pentru produsele achizitionate de la Anuca.ro se face ramburs, la livrare sau  prin intermediul cardurilor Visa sau  MasterCard. Plățile se efectuează prin euplatesc.ro, un gateway de plată securizat aprobat.

(3) Pentru plata ramburs, cumparatorul va achita in numerar pretul comenzii la momentul livrarii acesteia de catre serviciul de curierat. Eliberarea chitantei se face de respectiva firma de curierat.

6.3. (1) Anuca.ro livreaza pe intreg teritoriul Romaniei in termen de maxim 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Livrarea comenzilor se va efectua printr-un serviciu de curierat ales de Anuca.ro. Livrarea comenzii se va realiza in conformitate cu termenii si conditiile de livrare ale respectivului serviciu de curierat. La momentul livrarii, este obligatorie prezentarea unui act de identitate.

Livrari nationale prin DPD Curier Romania:

 • 19 RON / colet pana la 3 kg
 • 0 RON in cazul comenzilor de peste 300 lei

*preturile includ TVA

(2) Anuca.ro ofera livrarea gratuita in Romania a comenzilor cu valoare de minim 300 RON.

(3) Anuca.ro poate livra si in alte tari din Europa. Pentru livrari in afara Romaniei, cumparatorul este rugat sa contacteze Anuca.ro prin email contact@anuca.ro. Conditiile de livrare vor fi stabilite in fiecare caz in parte de Anuca.ro, unilateral sau impreuna cu colaboratorii sai, si vor fi comunicate cumparatorului, prin orice mijloc de comunicare, inaintea plasarii comenzii.

6.4. Anuca.ro poate refuza o comanda in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara a exista obligatii intre parti si fara posibilitatea pentru cumparator sa poata pretinde daune, fara a se limita la date incomplete sau incorecte ale cumparatorului.

6.5. In cazul in care ulterior plasarii si platii unei comenzi se constata indisponibilitatea unui produs, sau in situatia in care o comanda nu poate fi onorata din motive tehnice ori neconformitati constatate la momentul expedierii, cumparatorul va fi notificat prin email la adresa furnizata la momentul plasarii comenzii.

 1. Facturare

7.1. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Anuca.ro va emite o factura pentru produsul / produsele comandat(e), obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

7.2. Facturile se vor transmite cumparatorului prin email-ul mentionat de acesta la momentul plasarii comenzii.

 1. Garantia

8.1. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

8.3. Anuca.ro nu poate fi tinuta drept responsabila pentru deteriorarea produsului in timpul transportului si / sau eventuale pagube de orice fel pe care cumparatorul sau o terta persoana le-ar putea suferi dupa livrarea produsului / produselor.

8.4. Anuca.ro nu isi asuma raspunderea pentru pagube aparute ca urmare a folosirii in orice mod a produsului / produselor achizitionat(e) prin intermediul site-ului https://anuca.ro.

 1. Receptia produselor

Cumparatorul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre curier la livrarea produsului / produselor comandat(e), la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre acesta / acestea (denumire produs(e), cantitate, pret).

 1. Politica de retur si schimb

10.1. Potrivit OUG nr. 34/2014, cumparatorul are dreptul ca in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returneze produsul / produsele comandat(e). Cumparatorul se obliga sa notifice Anuca.ro  in scris, prin email contact@anuca.ro, asupra intentiei de a returna produsul / produsele achizitionat(e), fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. In caz contrar, Anuca.ro poate refuza returul produsului / produselor.

10.2. Anuca.ro are obligatia sa returneze contravaloarea produsului / produselor in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor returnat(e).

10.3. Informatiile necesare care trebuie furnizate Anuca.ro pentru retur:

 • nume, prenume
 • adresa postala
 • adresa de email
 • numarul de telefon
 • numarul comenzii
 • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar)
 • motivul returului (optional; informatia va fi folosia pentru imbunatatirea serviciilor).

10.4. Incepand cu 1 octombrie 2020 pana la sfarsitul lunii decembrie, Anuca.ro derulează o campanie prin care schimbul și returul produselor sunt gratuite la toate comenzile.

In afara perioadelor in care derulam campanii privind Schimbul & Returul produselor, optiunea privind modalitatea de returnare a coletului iti apartine in totalitate la fel si alegerea curierului prin care vei trimite coletul. Costul expeditiei produselor returnate este suportat in totalitate de catre client si nu de catre Anuca.ro. Va rugam sa notati ca nu oferim retururi gratuite.

Adresa pentru trimiterea returului:

SC ANUCA CLOTHING BOUTIQUE SRL

Strada Maramuresului, Nr. 8, Alba-Iulia, Jud. Alba, 510143.

Daca doriti sa returnati coletul prin serviciile noastre de curierat, va comunicam procedura:

 1. Contactati Anuca.ro la numarul de telefon 0740700322 pentru a lua legatura cu firma de curierat si pentru emiterea awb-ului. Plata expeditiei se face de catre destinatar (Anuca.ro).
 2. Ambalati produsul intr-o punga distincta in asa fel incat awb-ul de la curier sa nu deterioreze cutia produsului.
 3. Cand ajunge curierul la dvs. va rugam sa oferiti coletul.

Taxa de retur perceputa este de 15 lei si se va scadea din valoarea sumei de returnat.

Daca nu doriti retur prin firma noastra de curierat, va rugam sa trimiteti dvs. coletul prin orice alta firma de curierat.

10.5. (1) Suma aferenta returului va fi rambursata cumparatorului dupa cum urmeaza:

 1. a) pentru comenzile achitate prin ramburs: prin virament bancar.

(2) Rambursarile vor reprezenta pretul platit de cumparator, excluzand costurile de transport (cu exceptia articolelor defecte).

10.6. Produsul / produsele returnat(e) trebuie sa fie in aceeasi stare in care a / au fost trimise de Anuca.ro, sa fie ambalat(e) in ambalajul original, etichetele de identificare sa fie atasate de produs(e) si sa fie insotit(e) de documentele originale. Anuca.ro nu isi asuma raspunderea pentru daunele aparute in timpul transportului si nici pentru produsul / produsele pierdut(e).

10.7. La returul produsului / produselor, Anuca.ro realizeaza o verificare a starii acestuia / acestora si decide asupra restituiri contravalorii produsului / produselor.

10.8. In conformitate cu legea in vigoare, Anuca.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor precum cele:

 1. Deterioarate
 2. Desigilate de cumparator
 3. Care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii si / sau din motive de  igiena

10.9. In cazul in care la livrare cumparatorul constata ca produsul / produsele este / sunt nefunctional(e) sau prezinta vicii de fabricatie, cumparatorul poate cere inlocuirea acestuia / acestora sau returnarea imediata a sumelor deja incasate de Anuca.ro, fara alte despagubiri. In acest scop, cumparatorul trebuie sa notifice in scris Anuca.ro, prin email contact@anuca.ro, in termen de 48 de ore de la primirea comenzii.

10.10. In cazul in care marimea nu este potrivita, sau se doreste un alt produs in locul celui achizitionat, schimbul produsului comandat se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Cumparatorul se obliga sa notifice Anuca.ro in scris, prin email contact@anuca.ro, asupra intentiei de a schimba produsul / produsele achizitionat(e), fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. In caz contrar, Anuca.ro poate refuza schimbul produsului / produselor.

Iti trimitem coletul de schimb contra unei sume de 15 lei. Valoarea produsului achizitionat initial va fi scazuta din valoarea noului produs ales si coletul va fi expediat catre dumneavoastra. Contactati Anuca.ro la numarul de telefon 0740700322 pentru a efectua schimbul.

Recomandarile Anuca.ro privind schimbarea produselor:

Daca te-ai decis sa schimbi produsul achizitionat, te rugam sa tii cont de urmatoarele aspecte:

 • Pentru a putea beneficia de drepturile de returnare, iti recomandam sa returnezi produsul in starea in care l-ai primit: in ambalajul original (cutie sau punga), cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, fara a interveni in niciun fel asupra acestuia, si sa ambalezi coletul corespunzator (in hartie sau nylon), inainte de a fi predat curierului.
 • De asemenea, pentru a evita refuzul cererii de returnare, este recomandat sa eviti returnarea produselor deja folosite sau deterioritate, deoarece, in acest caz nu sunt indeplinite conditiile de returnare, iar acest lucru va atrage dupa sine plata taxelor de curier dus-intors.
 1. Campanii promotionale (coduri de reducere, reduceri procentuale, concursuri cu cadouri, giveaway etc.)

Codurile promotionale=coduri de reducere=coduri de discount

11.1. (1) Reducerile oferite de Anuca.ro prin orice modalitate functioneaza exclusiv conform regulamentului astfel cum va fi stabilit de Anuca.ro, unilateral sau in colaborare cu unii dintre partenerii sai. Respectivul regulament va face parte integranta din Termenii si Conditiile Generale.

(2) In cazul in care apar contradictii intre Termenii si Conditiile Generale si regulamentul unei promotii, acesta din urma va prevala.

(3) Regulamentul fiecarei campanii promotionale va fi facut cunoscut cumparatorului prin mijloacele de comunicare alese de Anuca.ro.

11.2. (1) Promotiile sunt aplicate comenzilor care respecta integral regulile respectivei campanii promotionale, sunt plasate in perioada de valabilitate a acesteia si in limita stocului disponibil.

(2) Anuca.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie.

(3) Anuca.ro poate retrage campania promotionala sau modifica regulamentul fara notificare prealabila.

11.3. Fiecare voucher este identificat cu un cod de reducere si este valabil numai daca este folosit pe site-ul https://anuca.ro.

11.4. Ca regula generala, codurile de reducere pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii comenzii. Aceste coduri nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea unei comenzi dupa ce aceasta a fost plasata sau a unei comenzi din trecut. Un cod de reducere nu se poate utiliza pentru a plati taxele de livrare.

11.5. Reducerea este specificata pe voucher sau in regulamentul respectivei campanii promotionale.

11.6. Voucherele continand coduri de reducere nu sunt destinate revanzarii, nu pot fi convertite in bani, nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse.

11.7. Anuca.ro nu poate comercializa produse cu valoare zero. Orice articol, indiferent de promotie, va avea o valoare minima.

11.8. Tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

11.9 In campaniile promotionale de tip “Cumperi un produs si pe al doilea il primesti la jumatate de pret” reducerea se aplica la produsul cu cel mai mic pret.

 1. Forta majora

12.1. Niciuna din partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de forta majora.

12.2. Partea care invoca evenimentul de forta majora este obligata sa notifice cealalta parte in termen de 5 (cinci) zile calendaristice de la data producerii evenimentului si sa furnizeze inauntrul acestui termen dovezi necesare in acest sens.

12.3. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment de forta majora nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract, fara ca vreuna din parti sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

 1. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

13.1. Prezentul contract va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana.

13.2. (1) Partile vor depune toate eforturile pentru a solutiona pe cale amiabila, orice disputa decurgand din prezentul contract.

(2) In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor competente.

 1. Dispozitii finale

14.1. Prevederile acestor Termeni si Conditii Generale se completeaza cu dispozitiile Codului civil precum si cu dispozitiile legislatiei in vigoare aplicabile raporturilor juridice dintre Anuca.ro si cumparator.

14.2. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de motiv, respectiva clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

14.3. Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusa la cunostinta Anuca.ro de cumparator, in termen legal, pentru solutionarea problemei sesizate.

14.4. Valoarea maxima a obligatiilor Anuca.ro fata de orice cumparator in cazul neindeplinirii obligatiei de livrare sau a livrarii necorespunzatoare, ca urmare a culpei stabilite in sarcina Anuca.ro, este egala cu valoarea sumelor incasate de Anuca.ro de la respectivul cumparator, fara alte despagubiri.

14.5. Orice manifestare a unui comportament contrar legii (cum ar fi comentarii cu caracter ilegal, spam-uri etc.) va fi eliminata din continutul site-ului si raportat organelor abilitate.

14.6. In cazul unor divergente intre versiunile lingvistice, prevaleaza textul in limba romana.

Echipa Anuca.ro va multumeste pentru intelegere.